برای دریافت رژیم غذایی آنلاینبا اسپورت اسکولار همراه باشید.
مصرف خوراکی ها با ترشی طبیعی به هضم بهتر غذا کمک می کند.
مصرف آب نارنج به عنوان چاشنی روی غذا مانند اضافه کردن آب نارنج طبیعی به ماهی می تواند به هضم بهتر کمک کند.
مصرف نارنج انرژی فعالیت بدنی روزانه را افزایش میدهد و از این طریق توان و نشاط زیادی را برایامور روزانه تولید میکند
مصرف این میوه به طور طبیعی بیش از عصاره آن توصیه میگردد.نارنج از جمله میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است.
این میوه به دلیل غنی بودن از ویتامین C یکی از آنتیاکسیدانهای طبیعی محسوب میشود. البته باید توجه داشته باشید که آبگیری و حرارت میتواند تا حدودی باعث تخریب ویتامین C موجود در آن گردد.
نارنج در گروه مرکبات جای می گیرد و تا حدودی دارای ویتامین ث است.
به این دلیل مصرف آب آن همراه غذاهای گوشتی جذب آهن موجود در گوشت را افزایش خواهد داد.کسانی که کم خونی دارند یا در معرض کمبود آهن هستند، بهتر است همراه غذایشان نارنج مصرف کنند.