ارزش غذایی نارنج

ارزش غذایی نارنج  : همه میوه های ترش و به ویژه مرکبات, حاوی ویتامین C هستند.
مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین کرده, سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
در صورت ابتلا به سرماخوردگی, روند درمان با مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C تسریع می شود.یک ضدعفونی کننده محسوب می شود و مصرف آن هنگام گلودرد اثرات مثبتی را به همراه دارد.کسانی که دچار تورم گلو و حلق شده‌اند آب نارنج را غرغره کنند.نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل نمایید.

برای دریافت رژیم غذایی آنلاینبا اسپورت اسکولار همراه باشید.

 

هضم کننده غذا

 

مصرف خوراکی ها با ترشی طبیعی به هضم بهتر غذا کمک می کند.
مصرف آب نارنج به عنوان چاشنی روی غذا مانند اضافه کردن آب نارنج طبیعی به ماهی می تواند به هضم بهتر کمک کند.
مصرف نارنج انرژی فعالیت بدنی روزانه را افزایش می‌دهد و از این طریق توان و نشاط زیادی را برایامور روزانه تولید می‌کند

مصرف این میوه به‌ طور طبیعی بیش از عصاره آن توصیه می‌گردد.نارنج از جمله میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است.

 

آنتی اکسیدان قوی

این میوه به دلیل غنی بودن از ویتامین C یکی از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی محسوب می‌شود. البته باید توجه داشته باشید که آبگیری و حرارت می‌تواند تا حدودی باعث تخریب ویتامین C موجود در آن گردد.

فواید نارنج در درمان کم خونی

نارنج در گروه مرکبات جای می گیرد و تا حدودی دارای ویتامین ث است.

به این دلیل مصرف آب آن همراه غذاهای گوشتی جذب آهن موجود در گوشت را افزایش خواهد داد.کسانی که کم خونی دارند یا در معرض کمبود آهن هستند، بهتر است همراه غذایشان نارنج مصرف کنند.

دیدگاه‌ها ۰

*
*