مسی که تا پیش از بازی با لوانته ۳۳ گله بود، توانست با زدن گل قهرمانی بارسا ۳۴ گله شود؛ در حالی که امباپه در فینال جام حذفی فرانسه برای پی اس جی بازی نمی کرد و فرصت نزدیک شدن به مسی را نداشت.
خبر های ورزشی ایران و جهان را در وب سایت اسپرت اسکولار مشاهده نمایید.
امباپه در این بازی به دلیل خطای شدید روی بازیکن حریف از بازی اخراج شد و پیش بینی می شود که سه بازی از همراهی پی اس جی محروم شود. پی اس جی ۵ بازی تا انتهای فصل فاصله دارد و به این ترتیب امباپه تنها در دو بازی فرصت هنرنمایی خواهد داشت؛ در حالی که مسی در سه بازی بعدی بارسا می تواند به میدان برود. امباپه اکتبر ۲۰۱۸ نیز به دلیلی مشابه سه جلسه محروم شده بود.
به این ترتیب و اگر امباپه با حکم کمیته انضباطی محروم شود، لیونل مسی کاری به مراتب راحت تر برای قطعی کردن کفش طلا خواهد داشت. این سومین کفش طلای متوالی فوق ستاره آرژانتینی نیز خواهد بود.