• تولیدی لباس ورزشی اسپرت اسکولار
  • 09120532559
    لوگو-اسپرت-اسکولارلوگو-اسپرت-اسکولارتماس-اسپرت-اسکولارتماس-اسپرت-اسکولار
    • صفحه اصلی
    • فروشگاه
      • خرید پیراهن شورت ورزشی
      • جوراب ورزشی
      • گرمکن شلوار ورزشی
      • توپ ورزشی
      • کفش ورزشی
      • کیف ورزشی
    • رژیم غذایی
      • جدول کالری مواد غذایی
      • مقالات سالم بمانیم
      • ویدئو سلامت
    • خبر ورزشی
      • فوتبال ایرانی
      • فوتبال خارجی
      • سایر ورزش ها
    • تمرینات ورزشی
      • ویدئو ورزشی
      • مقالات ورزشی
    • درباره اسکولار
    • ارتباط با اسکولار
    • پرسش های متداول
    • شیوه های پرداخت
    • ثبت سفارش
    • قوانین و مقررات اسپرت اسکولار
    • ثبت شکایات

    حسرت یووه در شب ضد حملات زهر دار آژاکس

    حسرت یووه در شب ضد حملات زهر دار آژاکس  : به گزارش وب‌سایت اسپرت اسکولار، دو تیم یوونتوس و آژاکس آمستردام از دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان به مصاف هم رفتند. دیدار رفت این دو تیم در خانه آژاکس با تساوی ۱-۱ به پایان رسید.

    در نیمه اول یوونتوس با حمایت تماشاگرانش بازی را بهتر آغاز کرد. آن ها در ۲۰ دقیقه ابتدایی مالک توپ و میدان بودند و موقعیت های خوبی نیز روی دروازه اونانا خلق کردند. در دقیقه ۲۸کریستیانو رونالدو روی ارسال پیانیچ گل اول میزبان را به ثمر رساند. خوشحالی میزبان زیاد دوام نداشت که در دقیقه ۳۴ فن د بیک بر حسب اتفاق با شزنی تک به تک شد و با یک بغل پای آرام کار را به تساوی کشاند. نیمه اول با حساب ۱-۱ به پایان رسید.

    برای اطلاع از پر بازدید ترین خبر های ورزشی ایران و جهان به وب سایت اسپرت اسکولار مراجعه فرمایید .

     

    حسرت یووه در شب ضد حملات زهر دار آژاکس

     

    نیمه دوم یوونتوس – آژاکس

    در نیمه دوم تفکرات تن هاگ کاملا بر مکس آلگری غلبه کرد و صدرنشین سری آ چیزی برای ارائه نداشت و مالکیت علیرغم آنکه در اختیار یوونتوس بود، اما ضد حملات آژاکسی ها کاملا زهردار و خطرناک بود. تیم مهمان در دقیقه ۵۲ صاحب یک فرصت عالی شد اما شزنی با یک واکنش خوب توانست توپ را دور کند. آژاکس در دقیقه ۵۷ بار دیگر تا آستانه گلزنی رفت اما باز هم شزنی با یک واکنش زیبا شوت تماشایی فن د بیک را به کرنر فرستاد.

    آژاکس لحظاتی بعد روی یک ضد حمله می توانست به گل برسد اما پیانیچ در آخرین لحظه توانست با تکل به موقع توپ را دور کند و مانع از رسیدن آن به تادیچ در دهانه دروازه شود. سرانجام ماتیاس دلیخت با یک ضربه سر تماشایی روی کرنر ارسالی در دقیقه ۶۷ گل دوم را به ثمر رساند.

    آژاکس در دقیقه ۷۴ روی پاس پشت مدافعان زیچ نزدیک بود به گل سوم برسد اما نرس با بی دقتی ضربه اش را به بیرون زد. این دیدار در نهایت با نتیجه ۲-۱ به سود آژاکس به پایان رسید. تیم مهمان در دقایق پایانی بازی با شوت زیبای زیچ به گل بعدی هم رسیدند اما داور این گل را به دلیل آفساید مردود کرد تا در نهایت بازی با همان نتیجه ۱-۲ تمام شود.

    برنده دیدار منچسترسیتی – تاتنهام در دیدار امشب، حریف آژاکس در مرحله نیمه نهایی خواهد بود.

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    راهنمای خرید

    • شیوه های پرداخت
    • ثبت سفارش
    • قوانین و مقررات اسپرت اسکولار
    • ثبت شکایات

    خدمات مشتریان

    • رویه بازگرداندن کالا
    • پیگیری سفارشات
    • همکاری با ما

    با اسپرت اسکولار

    • پرسش های متداول
    • تولیدی لباس ورزشی
    • درباره ما
    • حمایت از کالای ایرانی
    کلیه حقوق متعلق به اسپرت اسکولار می باشد | طراحی و سئو توسط تیم وب داران
    • پرسش های متداول
    • تولیدی لباس ورزشی
    • درباره ما
    • حمایت از کالای ایرانی