ارتباط تغذیه و گروه خونی

ارتباط تغذیه و گروه خونی  : هر گروه خونی دارای یک نشانه شیمیایی است که به آن آنتی‌ژن یا پادگن می‌گویند.

گروه خونی O دارای پادگن پایه یا فوکز می‌باشد.

اگر به پادگن پایه یا فوکز قند دیگری به نام ان-استیل-گالاکتوز آمین بچسبد آنتی‌ژن آ آنتی‌ژن آ  تشکیل می‌شود که ثابت می‌کند گروه خون فرد آ است اما اگر این قند دی‌گالاکتوزآمین باشد آنتی‌ژن و به تبع آن گروه خونی B ایجاد می‌شود.

چنانچه هر دو قند پایه به پادگن پایه یا فوکز چسبیده باشند آنتی‌ژن و گروه خونی AB ایجاد می‌شود.
برای دریافت  رژیم غذایی آنلاین  روی لینک زیر کلیک کنید.
از سویی دیگر موادی به نام لکتین وجود دارند که پروتئین‌های مختلف را به هم می‌چسبانند.

چنانچه غذای مصرفی شما حاوی لکتینی باشد که با پادگن‌های خون شما ناسازگار باشد.

قسمتی از اندام‌ها یا سیستم‌های بدن را هدف قرار داده و در آن جمع می‌شوند و چسبندگی یا آگلوتیناسیون ایجاد می‌کنند.

این امر می‌تواند موجب بروز التهاب و بیماری در بدن فرد شود. البته تمام این اتفاقات و سروصداها مربوط به ۵٪ لکتین موجود در غذاهاست که جذب می‌شوند و خدا با ما بوده و هست که ۹۵٪ از این لکتین‌ها جذب نمی‌شود و الا – مطابق نظرات دکتر آدامو و نتیجه‌گیری شخصی من – بعید نبود فرد دارای گروه خونی A بعد از خوردن یک همبرگر دارفانی را وداع کند.

دیدگاه‌ها ۰

*
*