نقش تغذیه در درمان و پیشگیری از آلزایمر از زبان دکتر اسرا تاجیک+ویدیو

نقش تغذیه در درمان و پیشگیری از آلزایمر از زبان دکتر اسرا تاجیک : نتایج تحقیقات نشان میدهد که مقاومت انسولین میتواند خطر بیماری آلزایمر را با دگرگونی نحوه مصرف قند(گلوکز)توسط مغز افزایش دهد. قند سوخت اصلی مغز است؛ اما با تغییر مقاومت انسولین در میانسالی، امکان کاهش خطر بیماری آلزایمر در آینده وجود دارد. سبک زندگی سالمتر میتواند با کاهش مقاومت انسولین، به داشتن مغزی سالم تر در دوران سالمندی کمک کند.

 

بیشتر بخوانید : تاثیر تمرینات ورزشی بر سلامت عملکرد مغز و تقویت حافظه

 

 

دیدگاه‌ها ۰

*
*