احمدزاده که روز گذشته مدعی شده بود که پیشنهادی از سوی پرسپولیس به او نشده، صبح امروز در جلسهای با مدیران این تیم حاضر شد و ایرج عرب موفق شد رضایت این بازیکن را برای بازگشت به این تیم جلب کند.
هافبک شماره ۱۰ سرخپوشان که در لیگ هجدهم از پرسپولیس جدا شده بود و مورد هجمه هواداران نیز قرار گرفته بود، طی این مدت بارها از تمایل خود برای بازگشت و عذرخواهی از هواداران بابت تصمیمش صحبت کرده بود و اکنون امیدوار است در فرصت دوبارهای که برایش شکل گرفته، آن را جبران کند و فصلی موفق را همراه پرسپولیس سپری کند.
احمدزاده بعد از توافق برای تمدید قرارداد شجاع خلیل زاده، مهدی ترابی و شایان مصلح، اولین خرید تابستانی این تیم محسوب خواهد شد و باید دید که آیا تیم پرسپولیس با توجه به مشخص نشدن سرمربی لیگ نوزده ، در نقل و انتقالات فصل ، خواهان به خدمت گرفتن بازیکنان دیگری است یا خرید و فروش بازیکنان را به بعد از انتخاب سرمربی موکول خواهد کرد؟
خبرهای پرسپولیس را در اسپرت اسکولار بخوانید.