• تولیدی لباس ورزشی اسپرت اسکولار
  • 09120532559
    لوگو-اسپرت-اسکولارلوگو-اسپرت-اسکولارتماس-اسپرت-اسکولارتماس-اسپرت-اسکولار
    • صفحه اصلی
    • فروشگاه
      • خرید پیراهن شورت ورزشی
      • جوراب ورزشی
      • گرمکن شلوار ورزشی
      • توپ ورزشی
      • کفش ورزشی
      • کیف ورزشی
    • رژیم غذایی
      • جدول کالری مواد غذایی
      • مقالات سالم بمانیم
      • ویدئو سلامت
    • خبر ورزشی
      • فوتبال ایرانی
      • فوتبال خارجی
      • سایر ورزش ها
    • تمرینات ورزشی
      • ویدئو ورزشی
      • مقالات ورزشی
    • درباره اسکولار
    • ارتباط با اسکولار
    • پرسش های متداول
    • شیوه های پرداخت
    • ثبت سفارش
    • قوانین و مقررات اسپرت اسکولار
    • ثبت شکایات

    تحقیر بازیکنان ذوب آهن ، در شب میزبانی توهین آمیز عراقی ها

    تحقیر-بازیکنان-ذوب-آهن-،-در-شب-میزبانی-توهین-آمیز-عراقی-ها
    تحقیر بازیکنان ذوب آهن ، در شب میزبانی توهین آمیز عراقی ها : به گزارش “اسپرت اسکولار”،  تیم ذوب آهن شب گذشته در یک مسابقه جنجالی و پرحادثه موفق شد در دقایق پایانی گل تساوی را وارد دروازه الزوراء کند و جواز صعود به دور حذفی را به دست آورد. شاگردان علیرضا منصوریان در این مسابقه عملکرد خوبی داشتند و مزد زحمات خود را هم گرفتند. اتفاق عجیب اما بعد از به ثمر رسیدن گل دوم و تساوی بخش ذوب آهن رخ داد. جایی که تعدادی از هواداران عراقی وارد زمین و با بازیکنان ذوب آهن درگیر شدند. یکی از هواداران به سمت قاسم حدادی فر حمله کرد و با دست ضربه ای به سر او زد. همچنین میلاد فخرالدینی، حمید بوحمدان و برخی دیگر از بازیکنان ذوب آهن نیز در واکنش به حمله چند هوادار عراقی از خود دفاع کردند.

     

    در ادامه این روند برخی هواداران الزوراء فحاشی هایی را به بازیکنان ذوب آهن انجام دادند که این موضوع خبرساز شد. از سوی دیگر پرتاب سنگ از سوی هواداران به زمین مسابقه صورت گرفت و در همین حین میلاد فخرالدینی از روی عصبانیت یکی از سنگ ها را به سمت هواداران پرتاب کرد که باعث اخراجش از زمین شد.

    این اتفاقات در حالی در ورزشگاه کربلا رخ داد که باشگاه ذوب آهن چند روز قبل به طور رسمی این ورزشگاه را به عنوان میزبان دیدارهای خانگی خود مقابل تیم های عربستانی معرفی کرده است. در چنین شرایطی اما بازیکنان ذوب آهن از میزبانی تیم الزوراء رضایت ندارند و در صحبت های خود به اقدامات توهین آمیز عراقی ها معترض شدند.

     

    پربازدیدترین خبرهای ورزشی را در اسپرت اسکولار بخوانید.

     

    میلاد فخرالدینی که از اتفاقات بازی بسیار عصبانی بود، در پایان مسابقه با الزوراء گفت: «این بازی شرایط سختی داشت. متاسفانه از زمانی که تیم حریف جلو افتاد، هروقت ما کنار زمین از توپ جمع کن ها توپ می خواستیم توهین می کردند. ۴۵ دقیقه نیمه دوم که خودم کنار خط بودم، شدیدترین فحاشی ها را به خودم و خانواده ام انجام دادند. جالب اینکه به ایران هم فحش می دادند. فکر می کنم خدا این صحنه ها را دید و باعث شد در دقایق پایانی گل بزنیم بیفتد و صعود کنیم.»

    همچنین رشید مظاهری دروازه بان ذوبی ها نیز در پستی اینستاگرامی به انتقاد از میزبانی کربلا پرداخت. او صراحتا اعلام کرده که این ورزشگاه نشانه هایی از ایران دارد و مشخص است که توسط ایرانی ها ساخته شده است. مظاهری همچنین بابت اینکه چنین امکاناتی در ایران نیست اما برای عراقی ها در نظر گرفته می شود، حسرت خورده است.»

    با توجه به اینکه بازیکنان ذوب آهن نسبت به میزبانی عراقی ها رضایت ندارند، حالا این سوال پیش می آید که تیم علیرضا منصوریان چطور می خواهد در کربلا و در همین ورزشگاه به میزبانی از عربستانی ها بپردازد. باید منتظر ماند و دید چه تصمیمات جدیدی در این خصوص اتخاذ می شود.

     

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    راهنمای خرید

    • شیوه های پرداخت
    • ثبت سفارش
    • قوانین و مقررات اسپرت اسکولار
    • ثبت شکایات

    خدمات مشتریان

    • رویه بازگرداندن کالا
    • پیگیری سفارشات
    • همکاری با ما

    با اسپرت اسکولار

    • پرسش های متداول
    • تولیدی لباس ورزشی
    • درباره ما
    • حمایت از کالای ایرانی
    کلیه حقوق متعلق به اسپرت اسکولار می باشد | طراحی و سئو توسط تیم وب داران
    • پرسش های متداول
    • تولیدی لباس ورزشی
    • درباره ما
    • حمایت از کالای ایرانی