ارزش غذایی انواع لیمو از زبان دکتر آریو موحدی

ارزش غذایی انواع لیمو از زبان دکتر آریو موحدی :با توجه به پراکندگی این میوه در جهان، انواع مختلفی از لیمو ترش دیده میشود که عبارتند از:برای دریافت رژیم غذایی آنلاین بااسپورت اسکولار همراه باشید.
لیموی بونی برائه: نوعی لیموی کشیده، صاف، پوست نازک و بدون تخم است که بیشتر در سان دیهگو کشت میگردد.
درخت لیموی بوش (Bush lemon tree): نوعی درخت لیمو که به فراوانی در استرالیا میروید. این نوع درخت بسیار مقاوم و بادوام است و میوه آن پوستی ضخیم دارد. این نوع لیمو در آشپزی به کار میرود. درخت آن در نواحی آفتابی تا 4 متر رشد میکند.
درخت لیموی ایوریکا (Eureka): درختی چهار فصل است که در تمام طول سال دارای شکوفه و میوه است.
درخت لیموی سورنتو (Sorrento): این درخت بومی کشور ایتالیاست و از میوه آن برای تولید لیمونسلو (limoncello) به کار میبرند.
لیموی جامبیری (Jhambiri): این نوع لیمو دارای پوستی خشن و زردرنگ بوده و طعم بسیار ترشی دارد. این لیمو به فراوانی در جنوب شرق آسیا استفاده میشود.
لیموی لیسبون (Lisbon): این نوع لیمو به لحاظ برخورداری از مقدار زیادی اسید، برای تهیه جوهر لیمو بسیار مناسب است. درخت این نوع لیمو به ویژه هنگامی که جوان است، پوشیده از خار میباشد.
درخت لیموی مِیِر (Meyer lemon): نوعی درخت بین لیمو و نارنج است. این نوع لیمو دارای پوستی بسیار نازک بوده و در هنگام رسیدن رنگ آن زرد متمایل به نارنجی میشود. اسید این لیمو از انواع لیسبون (Bonnie Brae)و ایوریکا کمتر است. لیموی میر در هنگام حمل و نقل نیازمند مراقبت بسیار بوده و معمولاً آن را برای مقاصد تجاری پرورش نمیدهند. این نوع لیمو در برابر سرما کمی مقاومتر از گونههای دیگر است .